glarke.blogg.se

EXPRESS IMPRESS SUCCESS. Mitt namn är Jo-Anna Glarke, jag är 18 år och går sista året på GUC gymnasium i Uppsala. Jag pluggar foto, och mina planer är att jobba som fotograf efter skolan!

Kista

Kategori: Allmänt

Godmorgon, Godeftermiddag, Godkvällll! Idag blir det bara ett inlägg tror jag ;) Just nu sitter jag i bilen påväg hemåt. Idag har jag vart i kista med Mamma,Jindra,Cattis och min kusin Emil och tittat på bio och tittat lite i affärer. Vi handlade inte så mycket, det vi fick hem var lite hudvårdsprodukter från The body shop, och sen köpte vi tabletter som ska hjälpa till att förbränna fett :P 

Vi såg filmen Gravity och den handlade om en tjej som var uppe i rymde och jobbade och sen hände massa olyckor med hennes rymdfartyg så hon gled ut i rymde, hennes syra håller på att ta slut och hon måste hitta ett annat fartyg vilket hon gör men sen hände en massa saker. Den var väl sådär, den var ganska långtråkig för hon var bara i rymden hela tiden vilket gjorde den enformig :P Filmen är nog mer en hemma film och inte bio film men annars var den okej. 

Nu ska jag hem och titta på någon serie eller så kanske man ska åka hem till pojkvännen :P vi får se hur jag gör :) 




Nya fina grejor!

Kategori: Allmänt

Idag efter vi var klara med flytten till pappas kontor åkte vi och åt lunch, det blev några pizzabitar på någon resturang i Uppsala sen fick jag ångest eftersom jag inte ska äta sånt på vardagar :P men det är ju höstlov så då får man lyxa till det lite extra ^^ Men iaf efter lunchen åkte vi och titta lite på rusta och en leksaksaffär :P Hittade ballonger med lampor i, så två packet sådant till festen på lördag blev det. Det kanske kan vara lite kul med lysande ballonger i mörkret. Sen så blev det lite nya duschgrejor. Har läst på en blogg att märket aussie ska vara bra och det luktade gott så det är värt ett försök på mitt slitna hår :P Sen så fick jag även en tavla av mamma, den är jätte fin för det finns små lampor i tavlans som blinkar när man sätter på den. Så den ska upp på väggen! 

En till bra grej som jag fick idag var min Glossybox!! Denna gång var det bättre produkter än förra gången :) Bland annat fick jag en primer som jag hade tänkt att köpa men nu behöver jag inte det!! As bra! Så idag har jag fått många nya saker vilket alltid är roligt. 







One Tree Hill

Kategori: Allmänt

Hejsan! Tittade nyss på serien One Tree Hill på tven, just nu går säsong 2. Jag älskade den serien när jag gick på högstadiet, varje dag när jag kom hem så gick den på tven klockan 4 så jag har sätt alla förutom dom nyaste typ säsong 8 och framåt eller nått :P 

Men iaf, det jag ville komma fram till är att jag sitter nu och tar fram de säsongerna som jag har hemma vilket är 1,3,4 och 6. Haha lite utspritt men har sätt de andra ändå så ;) Jag fick ett så sug efter att se de igen! Så nu är det de som gäller ikväll ^^ Hörs senare! 



Träningen

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag blev det en tidigt morgon fast jag har höstlov ^^ Gick upp klockan 6 för att åka och gymma med pappa och jag kan säga att jag blev riktigt förvånad när jag ställde mig på vågen efter träningen!! Jag har gått ner 1kg sen i söndags så än så länge har jag gått ner 2,5kg. Väldigt motovernade att fortsätta när man ser att det går åt rätt håll! Jag har tränat i 3 veckor 3 gånger i veckan så det har inte gått så lång tid ännu :P 

Idag så ska jag hjälpa pappa att flytta saker till hans nya kontor sen så ska jag hem och titta på någon serier kanske :) 




Nytatuerad!

Kategori: Allmänt

Heej! Nu har jag varit borta så där länge igen.. Inte bra, men när det inte händer något intressant i mitt liv så finns det inte så mycket intressant att skriva om ;) så enkelt är det!

Men idag har vart en lång dag, har inte gjort så mycket. Har enbart stirrat på mamma och sen stirrat på människorna utanför tatueringstudion ;) Mamma och jag åkte till Samuel (min systers man) för att tatuera oss! Det gjorde inte så ont fören efter 1,5 timme då det börja svida som fan! Då slutade vi eftersom jag hade ont och Samuel fick ont i ryggen :P Nu är jag trött eftersom jag inte gjort något alls när jag blev tatuerad eller de tre timmarna mamman satt och blev tatuerad.. Hungrig är jag oxå!! 

Jag har tatuerat in en vit tiger eftersom det är mitt favorit djur och för att det är ett så fint djur!! Den är inte klar ännu, kanske 1-2 timmar kvar sen så. Tigern ska komma ut från ett snår så det ska komma blad och så runt om :) Mammas är inte heller klar och ska in med färger i sina blommor :) 

Nu ska jag äta något, senast jag åt var klockan 10 så nu är jag hungrig. 

Glarke 





Fotboll<3

Kategori: Allmänt

Heja Sverige heja Sverige! Nu är det fotboll för hela slanten! Sverige-Tyskland spelar nu och vi leder med 1-0 efter 20 minuter :) Fan va kul det skulle va om vi vinner idag! Men det är långt kvar, mycket kan hända :P Efter matchen så blir det sängen direkt, måste orka upp imorgon eftersom jag börjar tidigt.. 

Hejja Sverige! 

Glarke 


Godmorgon

Kategori: Allmänt

Hejsan!! Idag vart dagen annorlunda, gymade som vanligt på morgonen, men sen så såg att att mina lektioner var inställda.. Vilket är skönt eftersom jag inte orkar gå en så lång dag idag :P Men lite drygt eftersom jag gick upp klockan 6. Kunde lika gärna stannat kvar i sängen och sovit!! Men men, jag åkte till pappas jobb istället och fixa lite åt honom så nu får man några hundralappar mer nästan månad ;) alltid bra :D 

Är klar med allt hos pappa nu så nu väntar jag på mamma som är och tittar på bilar.. Fattar inte varför manna och pappa vill köpa en ny bil igen.. 

Glarke 


Gokväll

Kategori: Allmänt

Vart så att jag stannade kvar i stan och väntade på jossan och Vewe :) först åkte vi till en djuraffär för att få reda på varför vissa av jossans fiskar dödar andra fiskar, tragiskt jag vet. Men efter vi var klara där drog vi in till stan och gjorde ingenting xD så vi åkte hem och lagade goo mat :) 

Imorgon blir det gym på morgonen och sen efter det en lång skoldag :( 

Glarke 


Tillbaka efter helgen!

Kategori: Allmänt

Hejsan.. Jag har inte bloggat på två dagar vilket inte är bra :( Har inte orkat bara.. 

I lördags så var jag på årsfest på kvällen och det vart en del dricka vilket jag ångrar nu eftersom igår/söndag så låg jag hela dagen bakis.... Sov bort hela dagen och det tycker jag är väldigt jobbigt.. Men men nu är det måndag vilket betyder ny vecka och nya tag :) 

Imorse tog jag det lugnt, sminkade mig lite lätt och satta upp mitt hår i en hästsvans. Hann även äta frukost och titta lite på tv :) nu har jag Historia och nu fick vi även en stor uppgift som ska vara klar på fredag.. Suck! 

Slutar om 40 minuter och då får jag se om jag ska stanna kvar i stan och värna på min syster eller om jag ska åka hem :P 

Glake 



Gokvällll

Kategori: Allmänt

Hej igen, skulle lägga in några bilder klväll på det som jag fota igår men jag ska redigera lite och fixa så jag lägga ut imorgon istället :) 

Nu har jag kommit hem från min syster och ätit goo mat!! Nu är det idol och snart fotboll, ska sätta på idol på min iPad så jag hänger med lite där ^^ 

Imorgon blir det gym igen! Sen på kvällen blir det årsfest! 

Glarke 




Första inlägget 😘

Kategori: Allmänt

Heeej! Jag har vart i skolan idag och sen skyndade jag mig hem för att sminka min lillasyster. Hon ska på skoldisco ^^ det var det bästa jag visste när jag gick i lågstadiet och mellanstadiet! Längtar tillbaka till långhundra discon :( Men men nu får man längta till studenten istället :) 

Nu sitter jag i soffan hos min syster och pratar med min kusin, Vewe och jossan :) ska hem och äta middag sen och titta på fotboll och idol ^^ 

Ikväll tänkte jag lägga upp några bilder från igår så ni får titta in senare :D 

Glarke 








Väldigt LÅÅÅNG dag

Kategori: Allmänt

Nu är jag helt slut.. Sitter på bussen påväg hem från Uppsala nu. Har vart och fotat lite i Uppsala i det fina mörkret :P Hade ingen energi alls att göra detta idag eftersom jag klev upp tidigt idag och för att vi haft 2 timmars hål idag i skolan.. Snacka om att det suger energie av en :( 

Bilderna vart okej men jag tror att jag måste ut och fota igen för vi ska ha bara bilder till våran utställning!. Men vi har kommit igång nu iaf vilket är väldigt bra :) 

Imorse var jag och gymade med pappa vilket var hur skönt som helst! Kände hela dagen att jag vill åka och gymma igen ^^ får se om jag får någon träningsvärk ;) körde mage och rygg! 

När jag kommer hem ska jag dricka något och äta något och sen sova! Så trött :)

Glarke 



Har det skoj!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeej igen! Min kreativa och kära vän Julia har skapat lite konst, föreställande mig. Så vacker jag blev på konstverken! Jag kan inte vara något annat är stolt :D 
 
Snart ska vi gå ut och fota lite och äta lite, och hänga lite, och gå lite. ah nej men det ska vi göra snart :) kommer med bilder senare ;) 

Fotograf/konstnär: JULIA BENGTSSON  ↓   http://sengas.blogg.se





 
Glarke 
 
 

Första lektionen

Kategori: Allmänt

Två bilder jag tog i början av tvåan, en av mina första fotolektioner! 





Gjort lite nytttttta!

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort massor här hemma! Jag har städat mitt rum, packat upp mina väskor, en från helgen och den andra väskan från Grekland som jag hade i sommras xD men nu är det klart sen har jag även lagat mina skönaste byxor, jag tar jämt sönder mina byxor. Mina lår gnider sig mot varandra så alla min byxor går hål mellan benen...... Men så kan det vara när man är lite små tjock xD 

Jag har även packat en väska till imorgon för att jag och pappa ska gymma innan skolan och jobbet vilket känns skönt. Måste komma igång med tärning för det blir inget sådant nu när fotbollen har slutat för i år. Vi ska börja träna tisdag, torsdag och lördag mornar så tisdag och torsdag tränar jag innan skolan. Det känns skönt att gymma mornar för då har man hela dagen framför sig :) 

Nu ska vi fika här hemma och titta på greys Anatomy som börjar snart :) hejhej 

Glarke 


Varför är det så??

Kategori: Allmänt

Åh jag känner mig så stressad! Jag vet inte varför.. Jag tror att jag har jätte mycket läxor i skolan fast jag inte har det, men jag går runt med känslan om att jag har missat att lämna in något till något ämne... Vet inte varför jag får så här, typ flera gånger om dagen måste jag gå igenom i huvudet vad jag har för läxor och typ vad jag har inbokat i kalendern.. Snacka om problem -.- skulle vara så skönt att bara få slippa att ha den här ångesten som jag har, vet inte om den kanske släpper efter jag har gått ut skolan isåfall är det ju typ ett år kvar.. Något annat som händer är att varje natt vaknar jag en gång, och då är jag vaken i en timme sen kan jag somna om igen.. Varför är det så? 

Nu vart det mycket klagande.. Men så kan det va :P 

Glarke 


Goddag

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte varför det hela tiden ska krångla med denna jävla blogg... Nu skrev jag ett långt inlägg men när jag skulle lägga in bilder då försvann all text, som vanligt!! 

Men iaf det jag skrev om var min stressiga morgon, vaknade 10 minuter innan jag ska gå till bussen men jag hann som tur var :) Som vanligt hann jag inte äta frukost, brukar göra det när jag börjar senare men idag är det den tidigaste dagen i veckan, börjar halv 9 så tar 7.23 bussen från mig för att hinna och det är väldigt tidigt för mig :P 

Ikväll ska jag sitta framför tv för Greys Anatomy börjar igen och det som är hur bra som helst är att det är dubbelavsnitt!!så blir sent i säng ikväll men det är det värt ^^ 

Nu ska jag återgå till svenska lektonen som vi har nu...

Glarke 



Mörkerfotografering

Kategori: Allmänt

Några bilder jag tog för ett tag sen när jag fotade mörkerfotografering för första gången :) det var riktigt roligt och kul Att kunna fota det man ser med ögat och kunna få det på bild! 








Hemkommen

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma. Vi har haft föreläsning i slottet i Uppsala och det var okej. Vi fick göra massa övningar om normer. Inte så intressant att skriva om övningarna så jag skippar det :P 

Efter besöket på slottet gick jag och Julia och satte oss på donken för att jobba med vårt gymnasiearbete, vi ska ha en fotoutställning om någon månad. Det är mycket att planera men det kommer bli bra när allt är klart ^^ 

Nu sitter jag hemma och tittar runt lite på internet. Mamma har äntligen fixat trådlöst internett! Så nu kan jag även använda Ipaden hemma oxå, riktigt bra när vi har läxor att inte behöva flytta saker från Ipaden till datorn och tvärtom :) 

Glarke 




Tv serier

Kategori: Allmänt

Ny dag idag. Kom hem vid 9 tiden igår kväll så slängde i mig lite mat och titta lite på tv sen la jag mig i sängen och titta på det första avsnittet av 

The Originals.  Det är en ny serie som har börjat, det är en egen serie med några personer från the vampire diaries. The Originals är från serien Vampire diaries, och de bestämde att fortsätta en egen serie om dom :) Den var faktiskt bra, så ska fortsätta att följa den serien :) 


Nu är jag på väg med klassen till slottet i uppsala för att gå på en föreläsning om normer.. Det ska bli kul eller.. 

Glarke 




I bilen

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i bilen igång, fast denna gång påväg hem från Sälen :) ska bli skönt att få sova i sin egen säng igen efter 5 nätter i en annan :P 

6 timmar bil blir det nu, och det jag ska hitta på är att sova.. 

Godnatt 
Glarke 



Godmorgon på er

Kategori: Allmänt

Godmorgon, idag vaknade vi alla sent eftersom de tre killarna skulle vara uppe så sent och väsnas så stt jag inte kunde sova.. :P 

Nu håller vi på och städar som bara den för att få åka hem.. Det tar ju endå 6 timmar att komma hem och jag vill inte komma hem sent.... Vi ska väl åka klockans tre om vi har tur :) 
Nu ska jag städa vidare.. 

Glarke 


Skogen

Kategori: Allmänt


Har tagit en massa foton i skogen, tyvärr så glömde jag min kamera i stugan så telefonen fick duga.. Men bilderna blev okej endå, det finns mycket fint att ta kort på här i Sälen! 

Glarke







Vi har det bra i skogen :)

Kategori: Allmänt

Nu har vi fiskat och ätit lunch/middag :) Marcus fick nyss napp och det blev en öring som han promt skulle ha med sig hem ^^ så senare ikväll Ska vi grilla öring, och äta efterrätt inställer för middag :P Vi åt korv nyss så vi struntar i att laga något när vi kommer hem. 

Vi har vart i skogen hela eftermiddagen  vilket har vart skönt, har övat på att kasta lite eftersom pappa vill ha med mig på en två dagarna fiske tävling om 2 veckor.. Haha men det kommer bli kul :) Vi ska snart dra oss tillbaka till bilen för att åka och handla lite efterrätt innan affären stänger ^^ Det är inte så mycket öppet här i Sälen och de som är öppet är Ica och det stänger klockan 7.. Haha men skönt att det finns någonting iaf så ska inte klaga :D 

Glarke 


Dagen!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har nyss vaknat, och då blir det titta genom telefonen i en halvtimme för att bli pigg och kliva upp :P 

Igår var vi och tittade på bio, white house down! Den var as bra så alla som vill gå på bio och se en bra film gå på den ^^ ska köpa den på dvd när den kommer ut och se den om och om igen. 
Vid 9 tiden kom vi hem och då lagade vi jätte god thaimat, allt tog slut så den vart lyckad! Efter de satt vi kvar vid köksbordet och spelade spel, satt enda till kl 2 och spelade :P 

Idag ska jag uppdatera lite bättre, vart så less igår eftersom jag skrev samma inlägg flera gånger för att den försvann hela tiden när jag skulle publicera.. 

Vi ska ut och fiska idag, tror jag :P vi har bara två fiskespön och är 4 personer så undrar vad vi andra ska göra medans, det är ju lite tråkigt att bara sitta och titta på men det är väl så det får bli :P 
Vi ska även grilla korv till lunch, hur mysigt är inte det?? :P nu ska jag gå upp och äta frukost som min älskade pojkvän har fixar nu ^^ 

Glarke 


Bilder från igår

Kategori: Allmänt









Godkvällll

Kategori: Allmänt

Nu jag jag skrivit detta inlägg två gången utan att den vill läggas upp på bloggen.. Så himla trött på att det inte vill funka -.- 
 
Igår blev det idol och massa vin, och sen bad och bastu :) Jag bakade även bullar och lagade Tacos, vart en riktig hemma fru igår ^^. Sen så var vi även ute och gick lite vilket var skönt. 
 
Idag har vi inte vart ute något eftersom det regnat hela dagen -.- så vi har latat oss och tittat på film :) sen har vi även lagat pannkakor :D 
 
Nu blir det bio och sen hem och laga thaimat. 

Latar oss

Kategori: Allmänt

Handlat klart, och nu sitter vi i soffan och tar det lugnt :) handlade för över 1000 spänn, blir dyrt när man är 4 personer.. Det finns inte så mycket affärer i byn så får vänta med att köpa en kjol tills jag kommer hem :) 

Jag längtar till ikväll för jag vill äta tacos, titta på idol och dricka vin!! Men får vänta. Vi får underhålla oss med att titta på någon film eller bada bubbelbad ^^ Vi ska även baka bullar, det är ju kanelbullens dag! 

Glarke 




Sälen<3

Kategori: Allmänt

God morgon på er. 

Igår kom vi fram runt 12 eftersom Marcus missa en avfart som vi skulle ta för att åka på rätt väg.. Så vi åkte en omväg till Sälen men vi kom fram iaf! Tur det ^^ Nu väntar vi på att dem andra ska kliva upp, och äta frukost :) 

Idag blir det åka och handla till våran tomma kyl xD och sen titta om det finns någon klädaffär så jag kan köpa mig en kort svart kjol som man kan ha istället för lång tröja som täcker rumpan :P Sen så ska vi kanske ut och gå en liten bit och sen blir det taco kväll och idol + vin ^^ 

Glarke 


On the road!

Kategori: Allmänt

On the road again, on the road again! Nu har vi åkt i någon timme bara och jag har spelat lite på ipaden men är redan uttråkad.. Är så avis på mamma och mina systrar som får gå på rimbomarkmad :(! Och jag får sitta i en bil.. Vi ska stanna om en timme eller två och äta middag, vi kommer komma fram så sent så att vi inte hinner göra middag om vi inte vill äta jätte sent :P men vi alla är redan hungriga så det blir väl Burger King på vägen, om jag får bestämma ^^ 



Stolt syster!

Kategori: Allmänt

Min kära syster klarade uppkörningen!!! Grattis till henne nu har hon körkort äntligen!! Så himla stålt lillasyster jag är nu :) om ett halvår eller ett år kommer även jag ha körkort. Ska försöka plugga as mycket och köra as mycket nästa år så att jag kan känna mig stålt och självständig till en viss grad xD 

Det var allt jag ville skriva i detta inlägg, alla grattar Jossan nu så hörs vi lite senare för nu kommer min älskling så Sälen nästa! 

Glarke 



I schuuuulan by Bullen

Kategori: Allmänt

Hej! 

Jo-Anna skrev just värsta inlägget istället för att lyssna på läraren som snackar om hur det går till att skapa ett drama. Jabbis. Men när hon skulle lägga in bilden försvann allt så hon skulle lika gärna nu kunna veta hur man skriver och skapar ett drama. Hihi. Nu sitter hon och stirrar på mig och jag stör mig på allt ludd på tangentbordet som kommer ifrån hennes jäkla halsduk. Och på tal om halsduk ska hon snart åka till Sälen. Bara några timmar kvar. Var gullig att lägga till det då det var en av sakerna hon skrev innan. Jag tjuvkika. 

Nu ska vi lyssna. Eller inte. Eller kanske. Men hur som helst. Haha autocorrect är trevligt. Räddar mig varje gång. Men jaja. Hejdå. 

/ Bästa Jullan.
 
Juste, glömde länka min ooootroligt braiga blogg också;
Http://sengas.blogg.se

 


👍👍👍

Kategori: Allmänt

Idag får vi hålla tummarna för min kära syster för hon har sin uppkörning idag!!! Hon klarade teoriprovet i tisdag så nu måste hon klara uppkörningen för att få sitt efterlängtade körkort :) Jag tror att hon kommer klara det galant! Lycka till!! 

En till kul grej är att idag började femte säsongen av The Vampire Diaries! Så imorgon kan man se den här i Sverige, ska se om den går att se på swefilmer det vore kanon ^^ annars så får man ladda ner :P 

Ha det så bra så länge :D 

Glarke 


God morgon

Kategori: Allmänt

Försov mig idag.. Vaknade 10 minuter innan bussen ska gå.. Men jag hann med den som tur var!

Idag är jag jätte trött, inte så konstigt när jag nästan inte var hemma någonting igår.. Men men, idag drar vi iväg till Sälen, ska bli skönt att åka och ta det lugnt :) och speciellt till Sälen och inte behöva åka skidor ^^ det är så himla läskigt :( Förra året var jag i Sälen i en vecka och åkte skidor, det var lika läskigt varje dag.. Så får se om jag följer med nästa år ^^ 

Glarke 


Så trött..

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på bussen för fjärde gången för idag.. Har sätt klart Hamlet nu och det var väl bra, har bara sätt en pjäs innan och det var Romeo och Julia. Men Hamlet var väldigt annorlunda, den var läskig ibland och rolig ibland :) hela pjäsen började med att han som spelade Hamlet var helt naken + strålkastare på honom xD mums! Eller nej :P Det var bara jag i klassen som var där vilket var trist men det var andra klasser där oxå vilket var skönt :) Iaf teatern var jätte lång kändes det som!. Ska aldrig gå på teater igen när jag är sjuk, det var riktigt jobbigt :( 

Hemma om 30 minuter, då ska jag titta vad mamma gjorde för mat idag, om det är gott tänker jag ta annars inte då går jag och lägger mig ^^ 

Godnatt hörs mer imorgon, då kommer jag sitta i en bil i 6 timmar! Kul </3 

Glarke 


Teater

Kategori: Allmänt

Nu blir det teater! Har nyss ätit upp min middag här inne på statsteatern. Skyndade mig till cupido för att köpa sallad och nu har jag jätte ont i magen för att jag stressade i mig maten.. Aja bättre mätt än att magen ska hålla på och kurra när Hamlet har börjat ^^ 
Nu har läraren kommit så ska gå till henne och berätta att jag är här :P 

Glarke 




Hamlet

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag på teater, våran svenska lärare har bjudit oss på Hamlet som börjar klockan 7 ikväll. Trist bara att jag inte tror att det är så många som kommer att komma.. Några stycken från klassen ska åka iväg på en grej ikväll och Julia min kompis ville inte så det blir väl bara jag.. Nej hoppas inte det :P Kommer komma hem jätte sent ikväll, teatern är 3 timmar lång och då får jag se vilken buss jag hinner hem med, förhoppningsvis är jag hemma till 11 :)
Då blir det sängen direkt! 

En apokalyptisk familjekatastrof



Skolan slut!

Kategori: Allmänt

Hejhej! Nu har jag slutar i skolan och skrivit klart svenska provet. Det gick väl bra svarade nästan på allt och var nästan säker på det jag skrev oxå :) 

Sitter på stationen och väntarp på min buss som kommer om 20 minuter.. Hatar att vänta, har reda suttit här i 20 minuter redan. 

När jag kommer hem ska jag packa klart det sista som jag ska ha med mig till Sälen imorgon, Marcus ska hämta packningen efter han slutat så får träffa honom en liten stund idag iaf, dagens höjdpunkt!! Hörs lite senare :) 

Glarke 



Godmorgon onsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, just nu sitter jag på bussen påväg till skolan! Så himla trött och är fortfarande sjuk men måste till skolan och göra prov :) Sitter och tittar igenom mina anteckningar och hoppas att allt går in! Jag har så himla svårt att plugga, vet liksom inte hur jag ska göra så att allt fastnar i huvudet, det var länge sen jag verkligen kände att jag är 100 % säker på någon i ett prov.. Har klarat mig hyfsat i alla år så detta år kommer nog gå bra oxå :) 

Hörs efter provet.. Lycka till Jo-Anna, du lör behöva det -.- 



Nattinatti

Kategori: Allmänt

Nu har jag ätit middag, duschat och pluggat o sen även packat!! Imorgon har jag prov i svenska så jag har kanske pluggat i en timme :P det är inte så mycket att plugga in som tur är :) Idag åt vi här hemma fläskfilé och pommes + mycket sallad! Jag har hamnat i en period där jag ska ha sallad till allting! Det är så himla gott :) 

På torsdag ska jag och till Sälen med min älskade fästman och några av hans kompisar :) Marcus och hans familj har en stuga i Sälen som han får ha nu i helgen så vi ska bara ta det lungt och ha mysigt :) 

Snart ska jag sova, ska upp tidigt imorgon.. Natti natti 

Glarke 


Min lillasyster keps, inte min! Hon har tjat om en keps och nu har hon fått en sådan fast väldigt konstig en. :P 

Glossybox-September

Kategori: Allmänt

Förra veckan fick jag min första glossybox! Varje månad får man en Box med olika produkter i :) har sätt många stora bloggare prenumerera på detta och det såg väldigt intressant ut :) Glossybox kostar 139 kr i månaden. 

Denna månad är temat "Beauty that matters" och det som jag fick var: 

Goldwell: Dualsenses Color Extra Rich 60sec Treatment. Återuppbyggande kur som ger nytt liv till ditt hår på bara 60 sakunder. För färgat hår men används med fördel av alla hårtyper då den är skonsam, näringsrik samt ger lyster. 
Beautybird: Fly High Active Foot Gel. Svalkande gel för varma, trötta och svullna fötter efter långa dagar i höstskorna. Menthol och eucalyptusolja fräschar upp och ger en god doft samt gör dina fötter omedelbart svala. 
L'occitane: Almond Shower Oil. Härligt och mjukt skummande duscholja som är rik på mandelolja från Provence. Rengör huden ordentligt och efterlämnar den återfuktad med satinliknande mjukhet och lyster. 
Modelco: Lip Duo. Kultmärket från Sydney älskad redan av kändisar såsom Cameron Diaz och Kylie Minogue. Återfuktande läppstift och ett skimrande läppglans som bärs tillsammans eller separat. 
Être Belle: Collagen & Aloe Vera Hydro Mask. Återuppbyggande och återfuktande kollagen- och Aloe vera mask som ökar hudens elasticitet och ger en jämnare hudton. 
Film2home.se: The Great Gatsby + Ego. 
Vi bjuder dig på två av höstens bästa storfilmer! 

Allt detta fick jag plus en mask som man ska sätta på ögonen som man antingen kan värma eller kyla ner och sen användas. 

Glarke 



Grattis!

Kategori: Allmänt

Min kära syster klara teoriprovet i dag!! Så som hon har oroat sig att hon inte ska klara det men 55 rätt fick hon och då är det bara uppkörningen kvar som oxå kommer gå galant tror jag :) 
Grattis till henne, snart blir det att fråga henne om skjuts ;) 

Josefiné Glarkes blogg : 
http://blogg.improveme.se/glarke/


Glarke 

Tidningen

Kategori: Foto

Förra veckan fick jag ett foto publicerat i Uppsala tidningen! Jätte kul att de sitt eget namn och sitt egna foto i en tidning! Fotograf är något jag skulle vilja bli efter skolan, synd att det är så svårt att försörja sig med det bara.. Man måste vara väldigt unik om man ska lyckas som fotograf och jag hoppas att jag kommer att lyckas med det :) 

Jag och min kompis Julia jobbade förra lördagen med att fota en rullskidotävling och min bild blev publicerad! Jätte kul att komma med i tidning och tjäna lite pengar ;) Det var mitt första fotojobb som jag tjäna pengar på och det var kul men det tar tid att fixa bilderna sen bara, det har jag och Julia märkt  ^^ 



Långt uppehåll!

Kategori: Allmänt

Hej igen! 

Det var flera månader sen jag bloggade senast! Vet inte varför jag sluta, det var väl pågrund av att jag inte orkade skriva längre.. Men nu känns det som att det är dags igen! Min syster slutade oxå blogga ett tag men hon har börjat igen och det kändes som att jag oxå behöver sätta igång igen då ^^ 

Just nu sitter jag hemma och tittar på tv, är inte i skolan idag pågrund av att jag börjar bli sjuk.. Ont i armen har jag oxå eftersom jag tog ut min P-stav och satte in en ny igår.. Men det är det värt! 
Nu ska jag fortsätta titta på tv, hej på er. 

Glarke