glarke.blogg.se

EXPRESS IMPRESS SUCCESS. Mitt namn är Jo-Anna Glarke, jag är 18 år och går sista året på GUC gymnasium i Uppsala. Jag pluggar foto, och mina planer är att jobba som fotograf efter skolan!

Jeffrey Campbell!!

Kategori: Allmänt

Åh så snygggga ^^ Jeffrey Campbell skor! Köpte dom på members.com i måndags och nu är som här!

Glarke

Jaaaa!!

Kategori: Allmänt

Jaaaa mitt paket har kommit! Sitter i bilen med mamma för att hämta det nu ;) Visar vad det innehåller sen ^^

Halsband

Kategori: Allmänt

Köpte ett halsband idag, de var det enda jag hade råd med ;) Studiebidraget kommer tack och lov på fredag :D

Kortdag

Kategori: Allmänt

Idag vart det en kort tag i skolan. Vi var och tittade på gallerian som vi i klassen ska ha våran utställning :) Sen var vi och tittade på bingo Rimés utställning i Uppsala :P så halv 10 va vi klara men så gick jag, Maria och Julia och åt och sen titta lite i affärer och nu sitter jag på bussen hem :)

Ikväll är det träning, är fortfarande slut efter helgen av matcherna så hoppas vi tar det lugnt :P

Glarke

Vinst!

Kategori: Allmänt

Mötte Frösunda idag, vann med 2-0! Vi alla spelade jätte bra i mitt lag, medan Frösunda var tjuriga och spela dåligt ;)
Imorgon är det match igen fast med A-laget mot Väddö. Nu sitter jag och tittar på min favvo serie för tillfället Fringe :D
Natti natti

Glarke

Hejhej

Kategori: Allmänt

Hejsan! Inte skrivit på ett tag :P har inte haft något att skriva om..

Igår gjorde jag matte nationella, gick väl sådär.. Får se om jag bli godkänd eller inte :P ska iaf inte ha nå mer matte, vilket är skönt! Sen så var jag i stan och leta efter fotbollsskor!! Det fins ju inga bra, alla känns så plastiga men jag hittade iaf ett par tillslut och de kändes sköna! Sen köpte jag även en ny kula till min tungpiercing :)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, har börjat tittat på en serie som mamma har köpt, Fringe heter den och jag kan inte sluta titta på den! Snart sätt klart säsong 1 :)

Glarke

Sverige

Kategori: Allmänt

Nu hejar vi på Sverige!!

Kyrkan

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har jag vart i Uppsala och tittar runt lite. Vi har två vänner från Thailand hemma hos oss och de ville se lite av Uppsala så vi åkte till domkyrkan :P Det var mysigt, har själv aldrig vart in där förut. Nu ska vi hem och grilla :)

Glarke

May. 18, 2013

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har vi vart på Knivsta marknad, köpte en väska och två bhar utan bågar! Jätte bekväma :)

Nu är det ishocky, Sverige leder men får så hur länge det håller :P

Glarke

Jordgubbar

Kategori: Allmänt

Ska äta jordgubbar med mamma och titta på skräckfilm ^^ mys!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter på buSen på väg in till skolan.. Är så morgontrött så orkar inte ta den bussen som jag egentligen måste ta så nu kommer jag försent som vanligt :P

Idag åker pappa iväg och fiskar i tre dagar så blir bara jag, mamma och Jindra hemma:D mysigt! Är även ledig imorgon vilket är super skönt!

Glarke

Djurmys

Kategori: Allmänt

Köpte en ny tungpiercing idag :) En lila kula med lila diamanter på! Super fin :D Skulle vilja byta navelpiercing oxå men kan inte göra det för den är inte riktigt bra fast jag har haft den nästan 10 veckor nu..

Var nyss nere och mysde med djuren! Så gulliga Emma och Lucy är, men biffen ville inte komma och lägga sig vid mig.. :P

Glarke

Mysig onsdag

Kategori: Allmänt

Kurs

Kategori: Allmänt

Äntligen ska jag få den här kursen.. Måste börja övningsköra nu! 3 timmar lyssna nu..

Lunch

Kategori: Allmänt

Nu när alla engelska nationella är slut bjöd mamma mig på lunch! Så snäll mamma jag har<3

Sängen<3

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag äntligen i sängen! Ska bli så skönt att få sova. Har nationella engelska imorgon igen.. Så mycket i skolan just nu! Vill bara ha allt klart nu så jag inte behöver ha ångest över allt..

Idag gjorde jag inbjudningskort till min och mammas fest, vart inte nöjd men har inte mer tid att fixa med dem så det får va som de är.. Bättre än ingenting alls ;) Hörs imorgon!

Glarke

Suck..

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Igår var jag så trött när jag kom hem, men åkte ändå och spelade match som vi vann med 2-1 vilket var skönt!

Idag körde älskling mig till skolan, fick lite sovmorgon! Hade två muntliga nationella idag, ena i matte och andra i engelska.. Helt slut i huvudet efter det! Inte nog med att man har nationella som är så jobbigt så var min buss inställd så fick vänta en timme på nästa.. Gick och skulle titta om jag kunde byta min tungpiercing men det kunde jag tydligen inte för att jag kan kanske behöva en ännu kortare stav om jag väntar lite till.. Så tittade lite i affärer medan jag vänta på bussen, hittade lite nagelgrejer som kanske är fint :)
Nu ska jag hem och äta!

Glarke

Pizza

Kategori: Allmänt

Nu blir det pizza innan vi åker:) Mums!

Fransar

Kategori: Allmänt

Godmorgon :) idag åker vi hem.. Det har vart mysigt och träffa Hampus och Satu men nu ska vi hem med båten om några timmar. Satu gjorde min ögonfransar idag! Vart jätte fint :D De vart längre och mörkare, helt perfekt :D

Kväll

Kategori: Allmänt

Nu blir det ciderdrickande! :P Har ätit jätte god mat, risotto och lax super gott! Satt vid matbordet och bara pratade lite, sen gick vi ut och fortsatte prata. Nu är det Finland vs Ryssland på tv så blir lite tv tittande :)

Glarke

Soffmys

Kategori: Allmänt

Hejsan :) nu har vi vart borta på ett lekland som heter Hoplop tror jag med Jindra och Samuel :) och vi andra fikade medan de lekte.
Nu sitter jag i soffan med deras lilla hund medan Hampus och Satu är och handlar och mormor ute och går med Samuel :) Får se vad vi mer hittar på idag!

Glarke

Kort

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i sängen för att sova, det är helt tyst i huset nu äntligen! Min lillkusin Samuel låter ju så mycket haha ^^ Vi spelade kort efter maten, och sen åt vi massor med godis!! Uch fick så ont i magen efter det.. Sen så har jag tittat på ett avsnitt av Tonårsbossen, vilka drygt program det är! Ungarna tänker bara på sig själva.. Haha blää!
God natt nu ska jag sova i min sköna luftmadrass ;)

Glarke

Dagen

Kategori: Allmänt

Idag gick vi upp klockan åtta, då gick vi och åt bufféfrukost som är så himla gått på båten!! Så vi vart mätta och belåtna :) Klockan 10 var vi i land finsk tid, men vi var tvungna att åka en bit med bil innan vi va helt framme. Men nu så har vi vart här några timmar och vi har underhållet oss med att leka ute med Samuel, och fixat ögonfransar (Satu gjorde de på hennes mamma) och sen så ska även jag få ögonfransarna fixade om inte Satu får värkar och måste in till sjukhuset ;) Snart blir det middag oxå :)

Glarke

Båten

Kategori: Allmänt

Hejsan, nu är jag i Finland :) Åt jätte god mat igår på båten, det vart sallad medan de andra åt tapas typ. Sen så spelande vi lite på automater, vann flera gånger men man spelar bort alla pengar ändå i slutändan xD Sen så gick vi och handla lite godis och dricka. Och sen gick vi och la oss men jag har inte sovit alls inatt, pågrund av att det skakade och lät så mycket! Sen så är jag lite sjuk oxå vilket jag vart några dag men det vart värre inatt..
Hör av mig senare om vad som hänt idag :)

Glarke

Finland

Kategori: Allmänt

Hejsan, har inte bloggat så mycket i några dagar nu.. Kommer även inte kunna blogga någonting fören på söndag. Sitter nu och köar för att få komma på finlandsbåten :P ska åka till Finland i några dagar nu för att hälsa på min morbror och hans fru :) ska bli roligt att träffa dem igen, var ett tag sen nu.
Kommer blogga lite ikväll innan mottagningen försvinner, sen får vi se om jag kan använda deras data i Finland, isånna fall skriver jag mera i veckan :) hare så länge

Glarke

Dagen..

Kategori: Allmänt

Hejsan, nu ligger jag i sängen.. Jag har haft fullt upp idag! Gick upp runt tio och gjorde våfflor till mig, älskling och syster. Sen efter det kom släkten för att fira min söta pappa som fyller 43 imorgon :) Sen så hade jag match klockan fyra som gick bättre än vad det gjorde igår fast vi förlorade med 2-1.. Fick även gult kort idag tack vare att en tjej stod i vägen så jag sprang rakt in i henne så att hon ramlade.. Tönt! xD
Aja när jag kom hem så stod maten klar på bordet, tacos vart det idag :)

Nu i någon timme har jag och mamma letar efter hur våra inbjudningskort ska se ut eftersom vi ska fira mamman och mig i Juni :) så jag ska ta och fixa något fint på foto lektion imorgon. Ligger i sängen och är helt slut i kroppen och huvudet.. Godnatt

Glarke

Bio!

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan :) fotbollen gick inte bra, förlorade med 2-0 mot Östhammar.. Vi spelade ganska bra men de fick skitmål.. Men det blir att ta nya tag nu för det är match imorgon igen :D fast denna gång med u-laget.

Nu sitter jag och älskling på spegeln i Uppsala och väntar på att Iron man 3 ska börja :D så spännande det ska bli och se var de har hittat på nu i 3an då :)

Glarke

Fotboll

Kategori: Allmänt

Nu blir det a-lags match! Hörs sen ;)

Volbeat

Kategori: Allmänt

Hemma hos älskling nu :) Har vart så trött idag, orkar inte göra någonting.. Men stannade kvar efter skolan för att vänta på Marcus så då hjälpte jag Julia med att sätta upp ljus i studion och det tog ett tag :P

Imorse ringde älskling mig och frågade om jag ville se Volbeat i november, klart man inte tackat nej till det! Så hans pappa fixade 4 biljetter till oss och Marcus bror :) så i november blir det konsert igen!

Glarke

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Det är underbart väder ute idag! Och det ska bli varmare till nästa vecka :) började dagen med att se det nya avsnittet av The vampire diaries, och nu är jag snart i skolan :) Ska åka bil hem idag så får vänta i skolan en timme, men då ska jag passa på att plugga..

Glarke

Godnatt

Kategori: Allmänt

Min säng är underbar! Nu har jag flätat håret och bäddat ner mig, redo för att sova :)

Imorgon ska jag åka hem till älskling, har inte vart hos honom på ett tag.. Bara vart hemma hos mig den senaste tiden :P Har inte mått så bra de senaste veckorna så har inte velat sova borta men älskling ska få va hemma för en gång skull :) Nu blir det sova, god natt!

Glarke

En liten rolig bild som jag hitta på fb ^^

Film igen ;)

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och hittar på the host igen ^^ hehe helt sold på filmen (a)
Jag har min lilla underbara katt bredvid mig oxå, så mysigt!

I helgen ska jag se Iron man 3 med älskling, skulle sett den med min syster och hennes man men de orkade inte vänta så de gick idag :( Men men så länge jag får se filmen så är jag glad :D

Glarke

Klart klart klart

Kategori: Allmänt

Nu är första delen i engelska nationella klart, det gick ganska dåligt tror jag.. Jag är inte bra på engelska och kan absolut inte stava och det var skrivdelen jag gjorde nu, men den är klar nu iaf :)

Sitter på bussen på väg hem, ska kanske skriva klart en naturuppgift när jag kommer hem så jag kan stryka en grej från den långa listan..

Resten av dagen ska jag städa mitt rum och duscha :P

Glarke

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen nu, börjar halv 9 med engelska nationella! Hur kul är det när man vart ledig i 5 dagar ;) Är ganska trött och det känns som att jag inte kan någon engelska alls nu ^^ Men det går säkert bra, kanske..

Idag slutar jag 4 sen ska jag hem och sova igen :D somnade ifrån filmen igår så får se klart den idag istället ;)
Hörs sen

Glarke

The Host

Kategori: Allmänt

Jag bara älskar filmen The host! Såg den på bio för några veckor sen när jag var i Göteborg :) och nu så sitter jag och tittar på den igen hemma i sängen :D Kommer se den om och om igen! Håller på och läser boken oxå men den är ganska seg i början..

Glarke

Tillbaka :)

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan :)

Nu har jag fått tillbaka mitt internet! :D första jag gjorde imorse var att titta på allt på fb och allt på instagram och sen titta lite på andra bloggar ^^ Gud vad man är internetberoende, men men :)

Igår var det Valborg, gjorde en del men jag var inte på humör för någonting.. Det enda som var mysigt var brasan här i lilla Långhundra :) och sen smörgåstårtan hemma hos mormor :)
Det var så synd att det var dåligt väder ute, det var så kallt så vi gick och leta efter filtar inne i Uppsala och vi hittade tillslut :D

Nu sitter jag och äter nudlar och sen ska jag ut och kratta.. :P

Glarke