glarke.blogg.se

EXPRESS IMPRESS SUCCESS. Mitt namn är Jo-Anna Glarke, jag är 18 år och går sista året på GUC gymnasium i Uppsala. Jag pluggar foto, och mina planer är att jobba som fotograf efter skolan!

Rockabilly

Kategori: Allmänt

Åhhh imorgon är det fest på schemat! Fira mig och mamma, 40 & 18 år! Jag har redan fullt pr för ett tag sen men nu ska vi bjuda hela stora släkten och vänner :D vi har rockabilly tema, jag har fixat kläder men vet inte hur jag ska ha mitt hår..

Aja det fixar sig :) i onsdags köpte jag en jätte fin tröja som jag aldrig vill ta av mig! Den är inte så speciell men den är fin ändå! Och den är väldigt skön oxå :)

Glarke

Igår/inatt

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag in till Uppsala och sen åkte jag vidare till Knivsta. Älskling skulle spela på Ängby park så åkte dit för att titta, plus så spelade oxå Robin Stjernberg! Han sjunger som en Gud, och sen är han även jätte söt! ;)

Vewe följde med igår vilket var tur annars hade jag haft jätte tråkigt! xD Marcus och Jacob skulle spela siat av alla så halv 1 inatt var de klara.. Men det var det värt för de var jätte duktiga! ^^

Skolavslutning

Kategori: Allmänt

Lillasyster och kusin Kevin slutat 4an och lillkusin Evelina slutat förskolan och kusin Amanda slutat 6an :) Hela släkten i Långhundraskolan xD

Silvershampoo

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu är jag på väg till min lillasysters avslutning, hon går ut 4an! Själv slutade jag 2an förra veckan.

Det kommer bilder sen, men tänkte skriva om ett shampoo som jag använt två gånger! Det är silvershampoo, man ska få ljusare hår av den och det tycker jag att jag fått efter att ha använt den 2 gånger :) Jag vill ha ljusare hår men kan tyvärr inte färga det för att min hårbotten är så känslig.. Så tänkte testa detta och det funkade bra!!

Hade typ gult hår först och nu är det mer blont.


Mat,mat,mat

Kategori: Allmänt

Åh vad drygt det är att göra risotto!! Stod en timme och höll på med den men ändå är riset hårt!! Men men, nu har vi ätit och jag tittar på min serie Fringe, är inne på tredje säsongen nu!

Godmorgon<3

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag vaknade jag vid halv 9 av att grannen klipper gräset.. Så gick upp och duscha, sen åkte mamma och jag och handla. Vi har massor att göra och köpa till festen som mamma och jag ska ha :P idag blev det blommor, läsk och en tröja till mig :)

Nu är vi påväg hem, är så himla trött så ska ta och sova i solen ett tag då tror jag!

Hallå igen!

Kategori: Allmänt

Hej hej! Har inte bloggar på ett bra tag! Men har inte haft ork att göra något som vanligt och då blir det inget intressant att skriva om.. xD Men får börja skriva lite igen iaf!

Igår åkte jag in till skolan eftersom jag hade några uppgifter kvar, så var tvungen att komma på kompletteringsdagen.. Min klasskompis som skulle vara modell för mig igår vart tyvärr sjuk, så jag fick hitta någon annan. Min kära syster kunde tack å lov!

Glarke

Här är några bilder som jag tog igår, man skulle efterlikna ljusuppsättningen

Mat<3

Kategori: Allmänt

Ingen hemma idag, då blir det mammas goda makaronepudding!